Hogyan ne cseréljünk zárat a Hisec bejárati ajtónkban?Hogyan ne cseréljünk zárat a Hisec bejárati ajtónkban?

Hisec ajtó zárcsere

Budapest 1. kerülete körülbelül huszonötezer főre tehető. Elengedhetetlen, hogy a mindennapi felhasználás során egy kopásból, törésből, vagy kulcselhagyás után és nem utolsó sorban egy betörésből adódóan zárat kell cserélni. Mai napi megkeresésünk során egy Kínai Hisec ajtó zárcsere megbízást kaptunk melynek célja a lakásvásárlás során átadott kulcsok cseréje volt. Átadáskor az új tulajdonostól az alsó és felső zárbetétekhez két-két darab kulcsot kapott. Igen ám de az ajtó megvásárlásakor öt-öt darab kulccsal adják át a bejárati biztonsági Hisec ajtót.

Ebben az esetben a legjobb megoldás a Hisec ajtó zárcsere!

Kiérkezésünkkor a lakás új tulajdonosa a szerviz autóink portfóliájából kiválasztotta a személyre szabott biztonságtechnikával felvértezett zárbetétet, melynek ár/érték aránya magasabb mint egy normál zárbetété, ám működésében és minőségében ezáltal hosszabb távú működésre opciónálható. Ezzel párhuzamosan mind a felhasználási és működtetési ciklusa is legalább a duplájára szabható, úgy hogy eközben biztonsággal tartja távol az illetéktelen behatolók próbálkozásait úgy mint, felfúrás, savazás, letapogatás és nem utolsó sorban a zártőrés és az illetéktelen kulcsmásolás. Ezzel a művelettel a tulajdonosok saját kényelmi és biztonsági faktorukat növelik ellentétben azzal ha olyan zárástechnikai terméket választanak mely csak az ajtó tokban tartását tudja garantálni és biztonságot nem nyújt az értékeink és ingóságunk terén.

 

Minek tesz ki magát ha olcsó terméket vásárol a Hisec ajtó zárcsere során?

Egy lehetséges illetéktelen behatolás áldozata lehet hiszen olyan esetekben mikor gondolkodásunk nem jut azon túl, hogy megvédjük mindazokat az értékeket és ingóságokat melyeket gyermekein továbbjutására tettünk félre, megdézsmálhatják. Akár a teljes megtakarítását veszélyezteti mert az ajtó nyitása az illetéktelenek számára nem több mint három perc! És ez nem záranként értendő hanem a két zár esetére vetített behatolási idő.  
Természetesen nem csak gazdagoknak dolgozunk akik tehetősebbek és a jó, biztonságos zárbetét minőséget preferálják. Minden ügyfelünknek a saját pénztárcájához mérten alakítjuk ki a személyes védelmet, de a spóroláson áll vagy bukik a biztonságos jövő! Igen mondhatjuk, hogy több pénz maradt a zsebünkben mert az olcsó terméket választottuk, de ez csak magunk megnyugtatására szolgál. Akinek tízen pár ezer forinttal több marad a zsebében és azt nem arra fordítja, hogy értékeket őrizzen otthonában az nem gazdagabb lett, hanem szegényebb hiszen a betörés által elveszthet mint amit eddig gyűjtögetett, vagy számára őriztek meg hosszabb távon. És mit fog tenni? Persze azt fogja kérni a következő zárcsere alkalmával, hogy úgy legyen a zárcsere elvégezve, hogy a jövőben egy hasonló betörés ne történhessen meg.

Ön egyetlen esetben nyerhet a Hisec ajtó zárcserével

Ha az első adandó alkalommal, mikor elromlik a zárbetét, nem megy bele már a kulcs, nem fordul könnyen, ha elhagyta kulcsát , ha új ingatlant vásárol, minden esetben a minőséget választja! Hisec ajtó zárcsere 1 kerület szolgálatunk a hívástól számított egy órán belül reagál a zárcsere problémákra, legyen szó hétvégi vagy éjszakai megkeresésről.

Hívjon minket, hogy jól záródjon a Kínai Hisec ajtója!

                                           06 70 2000 400 Non Stop elérhető az év minden napján

2017-05-23
© ccc 2018 Minden jog fenntartva Zárcsere-Zárszerviz • XLS.HU - Honlapkészítés
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk